Въпреки съдийството, „сините феи“ победиха „Нефтохимик“

0

Успехът на практика гарантира на русенските момичета второ място в класирането преди плейофите, в които ще се определи „местожителството“ на шампионската титла.
Русенските момичета започнаха много силно и след 5 минути игра дръпнаха 19:7. Това обаче явно не хареса на реферите Ивайло Ресиловски и Красимир Стойнов, които решиха да се правят на баскетболния „Ахмед Ахмед“ и започнаха да свирят каквото им хрумне. Неадекватните им отсъждания изправиха на нокти публиката, но това не стресна представителите на спортната Темида и бургазлийки завършиха полувремето с преднина от 5 точки.
След почивката сините феи показаха характер, „стъпиха на педали“ и след безответна серия от 11 точки взеха нещата в свои ръце. Не допуснаха съперничките им да вземат инициативата и се пребориха за крайния успех.
С дабъл-дабъл 23 и 12 борби, пред погледа на майка си, прелетяла океана за да види дъщеря си, завърши Кристина Сантяго, още 19 за успеха добави Аманда Джонсън. За „Нефтохимик 2010“ най-резултатна беше естонката Виве-Кай Ребане, която реализира 26 точки, 19, с пет тройки от 6 опита записа Анна Соколан.

Изработка на сайтове, СЕО оптимизация, реклами в интернет
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук