Васил Петров, Стефан Вълдобрев, “Уникалните гласове” във „Фестивал на крепостта“ в Червен

0

Първото издание на Фестивал на крепостта ще се проведе на 23, 24 и 25 юни в средновековния град Червен, съобщават организаторите от „Inner wheel клуб Русе – Дунав“, част от Ротари клуб.

Фестивалът включва изпълнения на класическа музика, джаз, мелъди рок и здравословни практики сред природата.

Програмата ще започне в 19 ч. на 23 юни /петък/ с джаз концерт на Васил Петров и пианиста Йордан Тоновски. Гост изпълнител ще бъде Диана Димитрова, която е и президент на „Inner wheel клуб Русе – Дунав“.

На 24 юни /събота/ от 19 ч. Стефан Вълдобрев ще представи новата си „Книга за песните“ по време на концерт – спектакъл.

В неделя, 25 юни, ще бъдат представени здравословни практики, които изследват алтернативни начини за достъп до състоянието на добро здраве чрез движение, дишане и пеене на мантри. От 10 ч. ще има йога практики с Теодор Пейчев. В 11 ч. Виктория Чернева ще представи дихателни упражнения “Psychedelic breath“. От 12 ч. започват мантри с вокал Диана Димитрова и Александър Пейчев на акустична китара.

Кулминацията ще бъде в 19 ч., когато ще се проведе концерт на Тримата български тенори “Уникалните гласове” – Борис Луков , Веселин Вачев и Александър Баранов.

Входът за всяко от събитията е 15 лв. и се заплаща на място преди тях. Фестивалът е с благотворителна кауза – с набраните средства ще бъдат подпомогнати ремонтът и реставрацията на храма “Св. Димитър” в село Червен.

Организаторите са осигурили безплатен превоз за концертите. В трите дни, в които се провежда Фестивалът на крепостта, в 16 и 17:30 ч. автобуси ще тръгват от спирката на ул. „Хан Крум“ /сградата на бившия Младежки дом/. В неделя курс ще има и в 9 ч.

 

Бъди свободен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук