Вечери за наивници представя историите на „Фотографът”

0
86
„Вечери за наивници“

„Вечери за наивници“ се завръща през септември с петото си издание, съобщиха от Регионалната библиотека „Любен Каравелов“ в Русе.

На 12 септември 2019 г., от 18.30 ч., в Регионална библиотека „Любен Каравелов”, ет. 2 читалня, русенци ще могат да чуят историите на „Фотографът”.

Зад обектива посрещаме:

Явор Мичев – един от най-вдъхновяващите родни фотографи. Родом от Русе, той специализира в така популярната напоследък въздушна и дрон фотография. Зоркото му око винаги улавя невероятни кадри и творенията му са носители на безброй награди, включително и награда на National Geographic за дрон фотография. Явор ще ни разкаже как от инженер се превръща във фотограф и що е то да развиваш талантите си на местна почва.

Павлин Иванов (Bashmotion) e четирикратен носител на наградата най-добър режисьор и стои зад повечето видео клипове в съвременната поп сцена. Видеографията му включва и последните реклами на Кока Кола, „Пловдив  2019 – европейска столица на културата“, „Тази сутрин“ по БТВ и много други. Работата на Павлин винаги се отличава с много креативност и модернизъм, как и откъде черпи вдъхновение, ще сподели на 12 септември от 18.30 ч. в Регионална библиотека „Любен Каравелов”, ет. 2 читалня. Входът е  свободен.