„Веселата карета” гостува в Русе, обещават 2 часа смях

0

Невероятно забавната комедия „Веселата карета” могат да видят русенските любители на театралното изкуство в Русе.

Спектакълът със звездното участие на Тончо Токмакчиев, Мая Бежанска, Димитър Бененкин, Фънки  и други ще бъде утре, 28 май, в залата на  „Военен клуб”. Завесата ще се вдигне в 19 часа.

Това е ХИТ комедия, в която ще видите на живо повелителят на изпълнителите от „Като две капки вода” – Димитър Ковачев – ФЪНКИ, който респектира в ефир с тънкото си чувство за хумор и точните си оценки, създаващ привидно впечатление на безжалостност, но зад кулисите е един забавен и великодушен човек! Това е негов театрален дебют, в който той ще се представи като собственика на „Каретата“.

Заедно с  Фънки  ще ви оставят без дъх от смях и големите комици на българските сцени: Мая Бежанска, която в този спектакъл се въплъщава в изключително комичен и разтърсващ от смях образ, а Тончо Токмакчиев с леко налудничавия герой под прикритата си сериозност ще направи вечерта ви незабравима!

Те ще си партнират още с актьорите  Димитър Баненкин, Николета Малчева, Добриела Попова, Стелиян Николов, и Емануил Костадинов. Всички те ще допълнят абсурдната ситуация, и  с впечатляващо комичната си игра ще ви накарат  да ходите по небето от смях.

Билети  в Ивентим БГ, на касата на Арена Русе , бензиностанции ОМV, магазини Технополис, Български пощи.

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук