Вещици, магьосници, чудовища си дават среща в Mall Rousse

0
Mall Rousse

Вещици, магьосници, чудовища и други страшни герои си дават среща в Mall Rousse на 31 октомври.

Поводът е празникът Halloween. Още в 10:00 часа ще бъде открито първото официално Сборище на вещици, чудовища и други страшни герои. На нестандартния купон всеки ще може да покаже най-страшния си номер на главната вещица и да получи лакомство.

Празникът ще продължи с куклен театър за най-малките, а защо не и за големите, от 11 часа. Русенският куклен театър ще се включи с постановката „Трите прасенца“. Точно в 14:00 часа се очаква специален ловец в Сборището – той ще хваща с фотоапарата си всички там и ще ги освобождава едва когато им даде снимката. А за да направят задачата му по-трудна, майстори на страшния грим ще помогнат на всички желаещи да променят лицата си, коментират организаторите.

Начинаещите и напреднали магьосници ще могат да се включат в специалните магически уроци. Часовете по укротяване на паяци, съживяване на балонени призраци и разпенване на тиква започват в 15:00 часа. Денят ще завърши със специални гости – гигантски ангели със сребърни криле, които ще дойдат в 18 часа да търсят нови приятели в Русе. Междувременно в 13:30 часа и 17:00 часа в Mall Rousse ще полетят омагьосани бонбони, които посетителите трябва да освободят от огромната пинята.

С Facebook играта на Mall Rousse пък може да се спечелят билети за кино. Достатъчно е на 31 октомври да се снимате в Сборището на вещици, таласъми и други страшни герои, и да изпратите снимката на e-mail: game@vivavision.bg до 5 ноември. Всички снимки ще бъдат качени в албум във Facebook и ще могат да събират харесвания до 12 ноември. Победителите ще бъдат обявени на 13 ноември на страницата на Mall Rousse в социалната мрежа. Пълните правила на играта може да е видят на www.mallrousse.bg.

 

Най-добрата агенция за подбор на персонал