Vichy – защо е известна като ново поколение козметика с чиста грижа за кожата

0
козметика

Предпочитанията към медицинската козметика са свързани с постигане на правилна и оптимално ефективна грижа за кожата. Когато човек е на възраст около 20-23 години не мисли толкова много за тена, бръчките и дали хидратацията е достатъчна за да могат да се регенерират тъканите. Но с напредването на възрастта ежедневно се наблюдават промени и безспорно ще ви се прииска да спрете времето и следите, които то оставя като ярък отпечатък. Не е за пренебрегване момента с подбора на качествен козметичен продукт, който да доведе до реални желани резултати. А тук съществен принос има производителя, на който бихте се доверили.

Биометрична, чиста хидратация

Отлична опция за ежедневна грижа е медицинската козметика vichy, която успя да се наложи на световните пазари като средство, което не само подобрява самочувствието ви, но има оздравителен ефект върху кожата. Безспорни са приоритетите и превъзходствата на френския бранд предвид това, че осигурява идеалната ежедневна грижа за кожата независимо от вашата възраст и пол. Компанията се фокусира върху чистата, биометрична хидратация, която е показателна за приложението на продуктите от каталога дори върху деликатната бебешка и детска кожа.

Почти век марката Vichy доказва, че козметиката не е просто детайл, с който да постигнем временен естетичен ефект. Ежедневно във френските лаборатории се разработват иновативни работещи формули, които акцентират на:

 • Използването на природни, натурални продукти при създаване на козметиката без риск от възникване на странични реакции;
 • Създаване на хипоалергенни серии, оказващи благоприятно въздействие върху чувствителна и деликатна кожа;
 • Луксозно и нежно изживяване, копринено докосване и усещане за лекота.

Гамата козметични продукти от Vichy са безспорен лидер в медицинската козметика, тъй като основната съставка е термалната минерализираща вода, добивана от френския вулканичен регион Оверн, доставяща живот на кожата.

Силата на минералите

Да създадеш уникална формула, която работи в полза на красотата и здравето е плод на дългогодишен труд, усилия и научни разработки. От френските лаборатория на световно известния бранд откриват невероятната сила на термалната вода, която съдържа над 15 вида минерали, оказващи невероятна грижа за кожата. Правилната им комбинация е извор на сила и живот за кожата като доказателство за това са разработените уникални кремове vichy, които се превръщат в ежедневния в ритуал за възстановяване.

Силата на минералите в кремовете и продуктите, разработвани от френската копания се конкретизират с:

 • Безопасност и грижа;
 • Биометрична хидратация;
 • Козметика с дълготрайна грижа;
 • Естествен комфорт;
 • Адаптивност спрямо нуждите на собствената ви кожа;
 • Регенериране;
 • Ребалансиране;
 • Козметика за трансформиране на проблемите, с които метаморфозите в тялото влияят на структурата на кожата.

Касае се за ежедневна, постоянна грижа, която не просто да осигури естетичен ефект. Персонализираната диагностика при създаването на кремовете и козметичните продукти от лаборатории Vichy е ясна крачка към правилен подход към здравето, което безспорно ще усетите.

Най-добрите кремове за качествена грижа

Кожата е най-важния защитен орган на човешкото тяло. Тя е обвивката, към която имаме основен ангажимент, отнасящ се до почистване, хидратиране, осигуряване на ефективна релаксация и грижа. Сред най-предпочитаните кремове за качествена защита на кожата се нареждат:

 • AQUALIA THERMAL. Осигурете си 48 часов комфорт и ударна доза хидратация. Благодарение на 97 % естествени съставки този крем ви гарантира свежест и енергия в дълбочина;
 • LIFTACTIV COLLAGEN SPECIALIST. Формула базирана на борбата срещу бръчките и неравния тен. Крема е супер ефективен при запълване на фините линии и рескулптурирането на контура. Кремовете от серията са с доказана ефективност в процеса на подмладяване;
 • NEOVADIOL PERI-MENOPAUSE. Решение за жени в деликатна възраст. Технологията е създадена с цел да се справи с хормоналните колебания, които настъпват в женското тяло. Ролята на кремовете от колекцията е да забави процесите на стареене на кожата и да направи кожата по-стегната чрез компенсирането на загубата на липиди.

Ефективната грижа днес е гарант за перспективни резултати, сочат проучванията на WSC. Изберете Vichy и се възползвайте от качествена защита на кожата си независимо от това какви промени нанася времето върху тялото ви.

Най-добрата агенция за подбор на персонал

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук