Vichy – защо е известна като ново поколение козметика с чиста грижа за кожата

0
козметика

Предпочитанията към медицинската козметика са свързани с постигане на правилна и оптимално ефективна грижа за кожата. Когато човек е на възраст около 20-23 години не мисли толкова много за тена, бръчките и дали хидратацията е достатъчна за да могат да се регенерират тъканите. Но с напредването на възрастта ежедневно се наблюдават промени и безспорно ще ви се прииска да спрете времето и следите, които то оставя като ярък отпечатък. Не е за пренебрегване момента с подбора на качествен козметичен продукт, който да доведе до реални желани резултати. А тук съществен принос има производителя, на който бихте се доверили.

Биометрична, чиста хидратация

Отлична опция за ежедневна грижа е медицинската козметика vichy, която успя да се наложи на световните пазари като средство, което не само подобрява самочувствието ви, но има оздравителен ефект върху кожата. Безспорни са приоритетите и превъзходствата на френския бранд предвид това, че осигурява идеалната ежедневна грижа за кожата независимо от вашата възраст и пол. Компанията се фокусира върху чистата, биометрична хидратация, която е показателна за приложението на продуктите от каталога дори върху деликатната бебешка и детска кожа.

Почти век марката Vichy доказва, че козметиката не е просто детайл, с който да постигнем временен естетичен ефект. Ежедневно във френските лаборатории се разработват иновативни работещи формули, които акцентират на:

 • Използването на природни, натурални продукти при създаване на козметиката без риск от възникване на странични реакции;
 • Създаване на хипоалергенни серии, оказващи благоприятно въздействие върху чувствителна и деликатна кожа;
 • Луксозно и нежно изживяване, копринено докосване и усещане за лекота.

Гамата козметични продукти от Vichy са безспорен лидер в медицинската козметика, тъй като основната съставка е термалната минерализираща вода, добивана от френския вулканичен регион Оверн, доставяща живот на кожата.

Силата на минералите

Да създадеш уникална формула, която работи в полза на красотата и здравето е плод на дългогодишен труд, усилия и научни разработки. От френските лаборатория на световно известния бранд откриват невероятната сила на термалната вода, която съдържа над 15 вида минерали, оказващи невероятна грижа за кожата. Правилната им комбинация е извор на сила и живот за кожата като доказателство за това са разработените уникални кремове vichy, които се превръщат в ежедневния в ритуал за възстановяване.

Силата на минералите в кремовете и продуктите, разработвани от френската копания се конкретизират с:

 • Безопасност и грижа;
 • Биометрична хидратация;
 • Козметика с дълготрайна грижа;
 • Естествен комфорт;
 • Адаптивност спрямо нуждите на собствената ви кожа;
 • Регенериране;
 • Ребалансиране;
 • Козметика за трансформиране на проблемите, с които метаморфозите в тялото влияят на структурата на кожата.

Касае се за ежедневна, постоянна грижа, която не просто да осигури естетичен ефект. Персонализираната диагностика при създаването на кремовете и козметичните продукти от лаборатории Vichy е ясна крачка към правилен подход към здравето, което безспорно ще усетите.

Най-добрите кремове за качествена грижа

Кожата е най-важния защитен орган на човешкото тяло. Тя е обвивката, към която имаме основен ангажимент, отнасящ се до почистване, хидратиране, осигуряване на ефективна релаксация и грижа. Сред най-предпочитаните кремове за качествена защита на кожата се нареждат:

 • AQUALIA THERMAL. Осигурете си 48 часов комфорт и ударна доза хидратация. Благодарение на 97 % естествени съставки този крем ви гарантира свежест и енергия в дълбочина;
 • LIFTACTIV COLLAGEN SPECIALIST. Формула базирана на борбата срещу бръчките и неравния тен. Крема е супер ефективен при запълване на фините линии и рескулптурирането на контура. Кремовете от серията са с доказана ефективност в процеса на подмладяване;
 • NEOVADIOL PERI-MENOPAUSE. Решение за жени в деликатна възраст. Технологията е създадена с цел да се справи с хормоналните колебания, които настъпват в женското тяло. Ролята на кремовете от колекцията е да забави процесите на стареене на кожата и да направи кожата по-стегната чрез компенсирането на загубата на липиди.

Ефективната грижа днес е гарант за перспективни резултати, сочат проучванията на WSC. Изберете Vichy и се възползвайте от качествена защита на кожата си независимо от това какви промени нанася времето върху тялото ви.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук