„VIP Клуб Дунав 8806“ набира нови членове

0
2187

Присъствието на успешните русенски компании сред партньорите на баскетболния клуб е въпрос на престиж, социална отговорност и маркетинг стратегия. Именно заради това ръководството на „сините феи“ изказва своята благодарност към всички членове на своя VIP Клуб.

„Русе Индъстри“ АД, „Районен кооперативен съюз“ – Русе, Мебелна компания „Солвент“, „Геяна“ ООД – Русе, „Димант“, ИРИС, „Пацони“, „Свободна безмитна зона“, „Вендинг груп“, „Дунав консулт БГ“ ЕООД, „Русе табак“, „Мод Мари“ ЕООД, „Хермес Линд“ ЕООД, „Декор-А“, „А. Л. Филтър“ ООД, „Булмаркет“, „Алекс ОК“, „Унипак“ АД, ОББ, Риболовен магазин „Синия Дунав“ и др. са част от успешния проект, събрал най-имиджовия спортен продукт на Русе с успешния бизнес.

Шампионките на България, както и новите попълнения, сред които са швейцарката Каролин Тюрен и американките Тия Люис и Шанте Еванс, са впечатлени от все по-сериозния ангажимент на местната общност в Русе към „Дунав 8806“. Те очакват с нетърпение да се срещнат и с новите попълнения във VIP КЛУБ „Дунав 8806“ за сезон 2013/2014.

Всеки VIP-член ще получи две места в централния сектор на залата в квартал „Здравец“, които ще са брандирани с логото и уеб сайта на фирмата му. Ще има възможности за позициониране на реклама на различни места по време на срещите на „Дунав 8806“ и най-важното – правото да се нарече отборен играч, който подкрепя града си и живота в него.

„Сигурни сме, че VIP Клуб „Дунав 8806“ е кауза и за Вас и Вие също ще се радвате, че сте част от успехите на спортната емблема на Русе!“, споделиха от ръководството на носителя на златен дубъл за последните два сезона в дамския баскетбол в България.