ВК „Любо Ганев – Автосвят“ – шампион на България!

0

Русенският волейболен клуб „Любо Ганев – Автосвят“ стана шампион на България за възрастовата група момичета до 13 години.

Две от момичетата на отбора спечелиха и индивидуални отличия. Ивайла Килева взе титлата за най-полезен състезател – MVP, а Теодора Великова – за най- добър разпределител.

Финалите се проведоха в Разлог, а суперфиналът – в Панагюрище. Шампионската титла бе спечелена с рекордните за финали и суперфинал 10 победи от 10 мача (подобен рекорд е имало само през 2006 година – 5 победи от 5 мача). Състезателките от Русе загубиха само гейм по пътя към трофея – от Централен полицейски волейболен клуб (София).

Собственик и президент на клуб „Любо Ганев – Автосвят“ е Сашо Тодоров. Той е единственият треньор за всички възрастови групи в клуба и е първи треньор на президента на българската федерация по волейбол и носител на редица спортни отличия Любо Ганев.

Във връзка с успехите на младите волейболисти Тодоров изказа и специални благодарности към ръководството на Община Русе и ОП „Спортни имоти“ за осигуряването на зала за провеждане на тренировките.

Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили