Русенец загина след удар от влак

2

vlak_incident-lipnik12Инцидентът станал малко след 14 часа на ж.п.-надлеза над бул. „Липник“. По ирония на съдбата трагедията се разиграла точно до табелата, на която пише, че пресичането на ж.п.-линията е забранено.

Композицията се движела от гара Разпределителна към Централна гара, откъдето в 16,20 ч. трябвало да потегли за София. Мъжът, на видима възраст около 60 г., с торбичка ябълки в ръце, започнал да пресича линията. vlak_incident-lipnik14Според очевидци, машинистът неколкократно подал предупредителен звуков сигнал, но мъжът реагирал доста късно. Отстъпил от линията, но явно недостатъчно и бил ударен в главата от преминаващия локомотив.

vlak_incident-lipnik17С кола на Спешна помощ пострадалият незабавно бил откаран в Русенската болница. Опитите да бъде върнат към живот останали безрезултатни и малко по-късно мъжът починал от получените черепно-мозъчна травма и множество разкъсни рани.

Полицията работи по изясняването на обстоятелствата около трагичния инцидент. Най-вероятно става дума за нещастен случай. Загиналият все още не е идентифициран, тъй като не носел лични документи.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

2 КОМЕНТАРИ

  1. Impressia Pressi,идиотите бързо квалифицират хората и веднага го съобщават.Ние,останалите,не правим така.

  2. Докъде стигна историческия проект за връзката Родина-Кауфланд? Собствениците на курници спечелиха ли?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук