Водния проект затваря за месец части от ул. „Рига“ и ул. „Петрохан“, промени в обществения транспорт

0

Във връзка с реализацията на проекта на ВиК за подмяна на водопроводната мрежа в Русе от утре, 26 август, ще бъдат затворени за движение на МПС ул. „Рига“ и ул. „Петрохан“ в участъка от кръстовището на ул. „Рига“ с ул. „Котовск“ до кръстовището на ул. „Петрохан“ с ул. „Захари Стоянов“, съобщават от общинската азминистрация.

Ограничението ще бъде в сила до 26 септември включително.

Движението на МПС и на превозните средства от масовия градски транспорт ще се осъществява по обходни маршрути, както следва:

  1. За МПС, идващи от ул. „Рига“ в посока кв. Родина, по ул. „Котовск“ към бул. „Липник“;
  2. За МПС, идващи от ул. „Петрохан“ в посока кв. Здравец-изток, по ул. „Захари Стоянов“ към бул. „Липник“;
  3. Автобусна линия №5 от ул. „Рига“ в посока КООП пазар, по ул. „Котовск“, бул. „Липник“, ул. „Чипровци“, ул. „Тича“, ул. „Петрохан“ и оттам по маршрута си. От ул. „Петрохан“ в посока Централна жп гара, по ул. „Захари Стоянов“, бул. „Липник“, ул. „Котовск“, ул. „Рига“ и оттам по маршрута си;
  4. Автобусна линия №20 от бул. „Липник“ в посока кв. Здравец-изток вместо по ул. „Юндола“ ще се движи по ул. „Котовск“;
  5. Автобусна линия №30 в посока кв. Чародейка от бул. „Липник“ по ул. „Чипровци“, ул. „Тича“, ул. „Петрохан“ и оттам по маршрута си.

Призовават се водачите на МПС да спазват стриктно временната организация на движение и поставените пътни знаци и табели, а пътуващите с обществения градски транспорт да се пренасочат към спирките по гореупоменатите маршрути.

Бъди свободен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук