Връщат стария режим за пушене в заведенията

3
16 акта за пушене на закрито

Това предвиждат два законопроекта за промени в Закона за здравето, които вече са внесени в деловодството на Народното събрание.  Единият е на депутати от БСП, вторият – на техни колеги от Атака.

И двата законопроекта предвиждат да бъде разрешено пушенето във всички нощни заведения, а останалите да са със зали за пушачи. Разделянето е за заведенията над 70 кв. м, които трябва да обособят съответните зали. Големината им ще е по усмотрение на собствениците. Това означава, че почти цялото заведение може да стане за пушачи. Кръчмите, които са под 70 квадрата, ще избират дали да са за пушачи или за непушачи. Пушенето ще е забранено само в интернет кафенетата и в заведенията в спортните зали.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

3 КОМЕНТАРИ

  1. Е, нямам думи! Аз предлагам да не се ограничавате до там! ЩО ще разрешавате само тютюневи цигари? Ми разрешете и цигари марихана! Така ще се вдигне още повече оборотът! Как може още да не сте ропищели, че като не може да се пуши марихуана на територията на заведенията и оборотът пада?! Аман от тъпотии! Значи, не съм фен на политиката, обаче правителството на бате ви Бойко взе две адски важни и правилни решения за мен- да спре тютюнопушенето на общствени места и да не строи атомната бомба, известна като АЕЦ БелеНЕ. Тия, стъпиил от преди 2 дена на власт и веднага да отменят… ЗАщото такива са им интересите. Аман от популизъм! АМАН! Значи, може да излезе Местан на трибуната и да прказва, че за да сме европейци, трябвло да се учи майчин език в училищата… (всички разбрахме, че става въпрос за турски). Обаче в ЕВропа не се пуши по заведенията… Или сме европейци само по параграфи, които ни изнасят?! А СТИГА БЕ!

  2. Малоумници! Едно хубаво нещо направихте и сега ще го прецакате!!!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук