Юрист и олимпийски шампион водят червената листа в Русе

1

„Ние искаме да помогнем на българските граждани да имат държава, която им принадлежи, на русенци – да имат град, който зависи от тяхната воля“, каза водачът на листата Янаки Стоилов. По думите му трябва да се разбие политико-икономическият монопол, който задушава развитието на Русе и областта, и в тази връзка за кандидат-депутатите било важно да отговарят на очакванията на хората, които искат Русе да си върне самочувствието, да имат работа и  достоен живот. Водачът на листата на „Коалиция за България“ призова русенци да не бъдат  безразлични към собствената си съдба, защото тук историята е показала, че може да бъде променяна – преди повече от 20 години хората в града бяха едни от тези, които започнаха политическата промяна в България.

Листата на БСП в Русенско включва 16 кандидат-депутати.  Втори е двукратният олимпийски шампион по спортна стрелба Таню Киряков, който е от гражданската квота, а на трето място е Добрин Данев. Сред кандидатите в листата има юристи, инженери и педагози.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили
Посъди дърво-остави следа

1 коментар

  1. Много силна и разностранна листа от професионалисти, които биха успели да помогнат изключително много за развитието както на градът ни, тъка и на България! Нека всички заедно излезем на 12.05.2013 и да ги подкрепим!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук