За пример: Жилищен блок предприема мерки срещу падащите плочи

1

Инициативата е на  Дамян Найденов, който избрал доста нестандартен начин, за да провокира съкооператорите си да положат грижи за собствеността си. Блокът е един от многото в града, от които с течение на годините броят на отлепящите се и падащи плочи постоянно се увеличава, а падащите парчета застрашават живота на преминаващите и особено на играещите край блока деца. Затова на свикано по негово настояване общо събрание той поставил пред съсобствениците ултиматум, че ако не вземат мерки да обезопасят терасите си, ще подаде жалба срещу всички, включително и срещу себе си.

Дали заради угрозата от евентуални глоби, или по други причини, но след продължителни дебати всички се обединили около това, че в най-кратки срокове трябва да предприемат мерки. На първо време ще обезопасят района с предупредителна лента, която да сигнализира за евентуалната опасност, а до седмица ще съберат оферти и ще изберат фирма, която да извърши укрепването на опасните плочи.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

1 коментар

  1. „Случайни лица“, в случая – случайно лице в статията, няма. Нито е писана, щото няма какво друго да се пише или за какво друго репортажи, или че няма други блокове, при които отдавна да е постигнато нещо подобно (бл. „Проектант“?). Дамян Найденов е дългогодишен служител на „NetWorx-Bulgaria“ от отдел „Администрация“ с длъжност „Вътрешен контрол“. До колкото знам от някой бивш служител от преди години, то това е било лицето, който доста хора не са гледали с добро око на него. Т.е. както във всяка голяма фирма (в Еконт например е Пенчев, за когото в bgrabotodatel сайта с лопата да се ринат коментари за него, и то все ОТРИЦАТЕЛНИ), и тук не се прави изключение с разликата, че вече е „пренесено“ това и на домашно (блоково) ниво, в което нищо лошо няма, разбира се :). Поне вече става това достояние на широк кръг от хора, барим и другите, четящи Ruse-News (бивши и настоящи) домоуправители да се замислят. И то не само откъм падащи плочи, а и за саниране, за асансьор, за прозорци, мази, тръби и куп др. неща.

    Кога ще се пише за 10 Gb/s, за 100 HDs, за … Репортаж за това докъде се е стигнало с обновяването на мрежовите комуникации, за да сме готови всички за посрещане на датата 01.11.2013г. – http://bit.ly/SfBa9y с бурни овации.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук