„Залпово изпускане“ обгазило Русе

2
Няма превишения на нормата за запрашеност

Това съобщиха от Регионалната инспекция по околната среда и водите в Русе. Конкретният замърсител обаче не е установен, знае се само, че със сигурност замърсителят е от Индустриалната промишлена зона. Проверени са били инсталации, които работят с нефтопродукти, като се оказало, че през последното денонощие е нямало производствени аварийни ситуации.

Според екоинспекцията, най-вероятно се касае за залпово изпускане на емисии. Това в съчетание с неблагоприятните метеорологични условия за разсейването на замърсителите през последното денонощие  е било причина да се усети неприятна миризма в различни части на града.

От РИОСВ уточниха, че автоматичната станция за контрол на качеството на атмосферния въздух в кв. „Възраждане”  не е отчела отклонения от нормите.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

2 КОМЕНТАРИ

  1. Автоматичната станция не била отчела отклонение от нормите!ЧУВАЙ ЛЕНЧЕ! А как моя нос отчита винаги отклонението?Моля РИОСВ да си настрои апаратурата правилно,както и да гарантира лоялност към гражданите на Русе.Добре се знае,че сме особено чуствителни на тази тема,защото много сме лъгани.

  2. Не знам дали в апаратурата е проблема или е в хората които работят със нея.Има обгазяване всяка вечер от години.Затова не искам да подавам сигнали защото на отговорните институции не им пука за живота и здравето на хората.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук