Зам.-министър Савов участва в делегацията на президента Радев в Република Южна Африка

0

В делегацията, ръководена от държавния глава, са още директорите на двете агенции към министерството – Богдан Богданов, Българска агенция за инвестиции и Бойко Таков, Изпълнителната агенция за насърчаване на малки и средни предприятия.

Зам.-министърът на иновациите и растежа Стефан Савов заедно с изпълнителните директори на двете агенции към министерството – Богдан Богданов, Българска агенция за инвестиции и Бойко Таков, Изпълнителната агенция за насърчаване на малки и средни предприятия, участват в делегацията, ръководена от президента Румен Радев, по време на посещението му в Република Южна Африка.

По време на официалната визита ще се състои бизнес форум с представители на над 30 български компании. Очаква се да бъде подписан меморандум между търговско-промишлените палати от двете страни.

В българската делегация участват още заместник министър-председателят по икономическите въпроси и министър на транспорта Христо Алексиев, министърът на туризма Илин Димитров, зам.-министърът на външните работи Велислава Петрова, представители на браншови организации, на компании в областта на информационните технологии и иновациите, финтех индустрията, машиностроенето, енергетиката, фармацевтичната и отбранителната промишленост, селското стопанство и хранително-вкусовата индустрия.

Изработка на сайтове, СЕО оптимизация, реклами в интернет
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук