Започна работата по пробива „Кауфланд“, следва подлезът при залата

3

Тържествен водосвет отслужи отец Марин, който пожела спорна работа на строителите за качествено и в срок изграждане на съоръжението.

В словото си пред присъстващите кметът Пламен Стоилов подчерта голямото значение на обекта за инфраструктурата на града и поднесе извиненията си пред русенци, които в продължение на година ще трябва да понесат и някои неудобства, които строителните дейности неминуемо ще създадат в района.

„Пробивът е част от проекта за интегриран градски транспорт, на стойност близо 30 млн.лв., който се изпълнява от Общината. Строителството му трябва да завърши до края на октомври 2015 г. До месец ще започне работата и по изграждането на подлеза в района на кръговото движение край строящата се спортна зала. Вече се работи и по вертикалната й планировка, в края на 2015 г. ще имаме инфраструктура, отговаряща на всички съвременни норми, подчерта в словото си Стоилов.

3 КОМЕНТАРИ

  1. Много се хабите, това ще стане след като докарат от Марс инертни материали, но още не е проектирана такава ракета носител освен, ако не използват млечния път!

  2. Мога да Ви подскажа само, че европейси пари за този проект няма. Парите стигнаха да докарат багера за снимката и ботилка шампанско. Пробивът възлиза на сойност около 8 милиона лева и ще е финансиран изцяло от Община Русе. Така, че незна кого лъжат за европейски програми и пари и за еди си колко лота… В момента си правят само предизборна реклама 🙂 В което няма нищо лошо, нека са живи и здрави, но лошото е, че вобще не им пука за „малкия човек“ а по-важен е спонсора на кампанията… Какво става с делото за разглобяемия обект пред „Христо Ботев“ както е незаконен и уж до сегатрябваше да е премахнат. В нашата Община има само марионетки, който доста добре се справят с маниполирането на информацията към русенската общественост. Бих се радвал някоий ден да видя този град „буден“, но последно прочетох, че Русе всеки ден намала с 6 души… Добро темпо за развитие на „голям“ град.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук