Запознайте се с най-новия ретро слот от EGT Interactive – 20 Super Hot

0

Залозите в този слот са високи, тъй като играете за огромните награди, скрити в него. Той е зареден със страхотни функции и печалби, които ще Ви накарат да се чувствате на ръба, докато чакате печалбите да се появят. 20 Super Hot е слот с 5 барабана, 3 реда и 20 печеливши линии със заместващи уайлд символи, скатер символи и функция за залагане. Така че се пригответе да изкарате сок от плодови лакомства, като завъртите барабаните на този слот за големи печалби.

Тема и графики

EGT Interactive винаги е гарантирала, че играчите ще имат най-доброто изживяване чрез своите вълнуващи игри. 20 Super Hot е слот на тема плодове с тъмен фон и чудесна комбинация от цветове, която го прави привлекателен. Командната му лента е разположена удобно в долната част на дисплея, което позволява на играчите да се наслаждават на играта и да играят с лекота. Има и саундтрак, който ще ви забавлява, докато продължавате да играете играта. От друга страна, графиките са превъзходно изпълнени, което позволява на играчите да зареждат и играят играта без никакви затруднения. Не е необходимо да изтегляте софтуер, за да се насладите на тази игра, тъй като можете да я играете директно от уеб браузъра си. Ако търсите слот с ниска вариативност, играта супер хот 20 е тази, която трябва да изберете. Тя ще предоставя редовни печалби между завъртанията, но трябва да сте търпеливи за големите печалби. 20 Super Hot се препоръчва за всички играчи, независимо дали са новаци или ветерани.

Геймплей/уроци

При всяко зареждане на 20 Super Hot ще взаимодействате с различни символи, които правят играта вълнуваща и забавна. Ще откриете дини, грозде и горски плодове. Тези символи представляват стандартните печеливши икони в слота и ще ви донесат различни печалби в зависимост от иконата и от броя пъти, когато символът се появи съчетан на печеливша линия. При съвпадение на 5 от тези символи ще получите максимална печалба до 8000 монети, докато при съвпадение на 3 от тези символи ще получите минимална печалба до 400 монети. Вторият набор от символи включва портокали, лимони и череши. Тези символи представляват нископлатежните символи в играта и носят различни печалби в зависимост от съвпадението на символите на печеливша линия. При съвпадение на 5 от тези символи ще получите максимална печалба до 2000 монети, а при съвпадение на 3 от тези символи – минимална печалба до 200 монети. Преди да се възползвате от наградите, скрити в този слот, трябва да зададете предпочитания от Вас залог, като използвате командната лента. Можете да настроите залога си от минимален залог от 20 монети до максимален залог от 400 монети.

Печеливши линии

В 20 Super Hot ще откриете 20 печеливши линии, които ще Ви дадат множество възможности да направите печеливша комбинация при всяко завъртане. За да получите печалба, трябва да съчетаете поне 3 последователни символа на една печеливша линия.

Внимавайте за звездата, тъй като тя е най-добрият символ в 20 Super Hot. Ако съчетаете 5 такива символа на печеливша линия, ще получите висока печалба от до 200 000 монети.

Бонус

Въпреки че в 20 Super Hot ще откриете интересна основна игра, ще откриете, че в играта са включени и различни бонус функции. Ще получите уайлд символ, разпръснати икони и джакпот функция, за да подсилите преживяването си в играта. Уайлд символът в този слот е представен от късметлийската 7-ица и ще ви помогне да завършите печеливши комбинации при всяка игра. Късметлийската 7-ица, замества всички символи в слота с изключение на символите Scatter. За съжаление този символ не носи никакви печалби, когато съвпадне с него на барабаните. В слота има и скатер символ, който е представен от звезда. Попадането на 5 Scatter символа в слота ще ви донесе висока печалба от до 200 000 монети, докато попадането на 4 Scatter символа на барабаните ще ви донесе печалба от до 8000 монети. Най-малката сума, която можете да получите от този символ, е до 2000 монети за приземяване на 3 скатера на барабаните. Има и функция за мистериозен джакпот на четири нива, която се присъжда на случаен принцип. Джакпотите са представени от цветовете на картите и могат да бъдат спечелени по време на мистериозната бонусна функция.

Напомняме Ви, че ротативката е създадена за да се забавлявате, като междувременно може да спечелите малко пари. Залагайте отговорно, според бюджета, с който разполагате.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук