Заради Сидеров осъдиха по бързата процедура протестиращ

1

Според информация, съобщена от негови приятели във Фейсбук, преди да бъде арестуван, 32-годишният Александър Александров, балетист в Софийската опера, е бил бит. Протестиращият е бил освободен в късния следобед, след като е бил осъден по бързото производство. Александров ще трябва да плати 200 лв. глоба за дребно хулиганство.

Според разпространяваната във Фейсбук информация, при ареста Александров е пострадал. Според негови приятели е бит от полицаите. Според полицаите той е паднал и сам се е наранил. След като го прегледали в „Пирогов“ бил откаран в Пето РПУ, където го осъдили по бързото производство и го освободили.

Според информацията на пресцентъра на МВР, полицията е арестувала мъжа, защото не се подчинил на полицейско разпореждане – побягнал от служителите на реда, въпреки предупрежденията да спре.

Любителско видео, разпространено във Фейсбук показва, че мъжът е сред тези хора, които освиркват Волен Сидеров, когато водачът на „Атака“ отива към парламента, заобиколен от поне две дузини полицаи. Той и кортежът му са заобиколени от протестиращи, които викат по Сидеров: „Извини се, бе!“, „Ние ли сме платени, бе!“, „Ефенди“ и го освиркват. Шефът на „Атака“ им отвръща и се втурва към тях. Благодарение на полицията, не се стига до физически контакт. Тогава балетистът без да иска блъсва ръката на полицай, който изтървава своята радиостанция.

Според други източници, правещият всеки ден няколко скандала Сидеров е налетял да се бие с младия мъж.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук