Зареди и спечели 500 л. гориво с коледната томбола на бензиностанция “Крафтойл”

0
279

В съвременния свят, в който живеем, автомобилът ни играе важна роля и поради тази причина изборът на гориво е от изключително значение. Според експерти некачественото гориво довежда до по-бързо износване на частите на колата или по-конкретно елементите на горивната система, което налага по-честа смяна на филтри, помпи и дюзи. От началото на годината у нас сервизите отчитат бум на ремонтите на автомобили, а близо 190 хил. литра некачествени горива, предлагани от недобросъвестни търговци в редица бензиностанции у нас, са забранени за продажба. Съществува обаче и една по-особена порода търговци – такива, които предоставят качествено гориво и избират да работят с по-ниска печалба и съответно да предоставят на своите клиенти по-ниски цени. Те се отличават с едно-единствено нещо – целта им е да дадат стойност на своите клиенти и да ги превърнат в лоялни такива, защото добре познатата практика в България – да вземем парите на клиента, без да се интересуваме какъв продукт или услуга е получил – води до негативна вълна от коментари и бърз фалит.

Един от тези обекти, които искат да направят положителна промяна в тази посока се намира в дунавския град Русе. В бензиностанция CraftOil със сигурност ще Ви направи впечатление, че цените определено са по-ниски, а за произхода на горивото ще откриете всички лабораторни сертификати, доказващи, че Вашият автомобил се зарежда с висококачествено гориво, отговарящо на всички установени норми.

Верни на своите принципи и концепция за предоставяне на качествена услуга на необходимото ниво и в духа на новогодишните празници, от бензиностанция CraftOil обявяват коледна томбола, в която Ви очакват страхотни награди.  За да участвате в нея, заредете гориво на стойност над 50 лв. до 14:00 ч. на 29.12.19 г., попълнете талон за участие, пуснете го в урната и можете да спечелите:

  • 500 л. гориво;
  • 43 инчов 4K смарт телевизор;
  • два смартфона HUAWEI P30 LITE;
  • два смарт часовника;
  • два ваучера за 30 л. гориво;
  • три комплекта вериги за сняг;
  • 10 термоса.

Печелившите участници ще бъдат изтеглени на 29.12.19 г. в 16:00 ч., на място в бензиностанция CraftOil, която се намира до Мол Русе, на ул. Потсдам 6Б. Не забравяйте, че всяко зареждане над 50 лв. Ви носи ново участие!

Не пропускайте да сте сред първите, които ще ползват безкомпромисните услуги на бензиностанция CraftOil.

Платена публикация