Защо да лекувате простуда и настинка с Фервекс саше?

0

В аптечната мрежа ще попаднете на различни препарати и лекарства за лечение на грип и простуда. Хомеопатични, на билкова основа и всякакви други решения могат да допринесат за бързото облекчение на симптомите. Това, което е важно да се вземе под внимание при покупка на лекарство за настинка е начина на прилагане, прием, дозировка и за каква възраст е подходящо. Препоръчително е да се направи консултация с лекар, който след прегледа да назначи съответното лечение. Но не винаги особено през почивните дни имаме достъп до кабинета му, което ни поставя в ситуация сами да предприемем действия и решения, които да подсигурят надеждното овладяване на вирусната инфекция. Затова е добре да имате под ръка фервекс.

Кои са предимствата от използването на Фервекс?

Същественото при избирането на каквито и да било медикаменти е това те да могат да се приемат лесно и да са ефективни съобразно лечението, което предприемаме. Характерно за препарата Фервекс е, че се предлага под формата на саше и сироп. По време на пътувания, които са по-дългосрочни много хора предпочита да се запасят с различни болкоуспокояващи и противовирусни препарати, които биха могли да приложат в случай на поява на неразположение.

Предвид удобната формула на сашетата и способността им да се разтварят във вода на практика ви позволява да приложите много бързи и адекватни мерки при първи появи на настинка, хрема или грип. А както всеки знае колкото по-навреме стартира лечението то толкова по-кратък би бил периода на боледуване.

Продукта е приложим при:

 • Ринит;
 • Настинка;
 • Хрема;
 • Грипни състояния;
 • Простуда и други.

Първите симптоми на отпадналост и запушен нос, повишаване на температурата и втрисане са явни симптоми, че имате нужда от бързи и навременни действия, които да предприемете по отношение на овладяване на неразположението. Когато имате в чантата си фервекс саше то лесно можете да разтворите във вода и да изпиете за да облекчите състоянието си.

Видове

Продукта се предлага в два варианта – класик и с вкус на малина. Не всеки обича приема на лекарства, тъй като те оставят неприятен остатъчен привкус в устата. Точно за вас Упса представят фервекс малина. Съставките са ефективна комбинация, която гарантира овладяването на симптомите още при първия прием. Това са:

 • Аналгетик/антипиретик;
 • Антиалергично средство;
 • Аскорбинова киселина.

Предвид наличието на аскорбинов киселина не се препоръчва прилагането на лица под 15 годишна възраст. Разбира се преди да предприемете лечение с разтворими сашета класик или малина е важно да се запознаете със съставките и в случай, че сте алергични към някоя от тях да се консултирате с лекар или да замети препарата с друг.

В сашета Фервекс малина се съдържа фруктоза, което изиска особено внимание при лица, които страдат от диабет. Освен това са все по-чести случаите на непоносимост към глюкоза, което е още една причина да потърсите друга алтернатива за лечение на грип и простуда.

Бюджетно решение

При първи симптоми е важно да се стартира лечението на грип и настинка предвид усложненията, които вирусните инфекции могат да причинят. Имайте предвид, че особено важни се оказват в случая именно онези аспекти, които касаят както ефективността на препарата така и неговата цена. А продуктите на Упса класик и с вкус на малина са все по-предпочитан вариант предвид това, че става въпрос за такива решения, които са:

 • Качествени;
 • Ефективни;
 • С благоприятно действие;
 • Отлична поносимост;
 • Минимален риск от възможни прояви на алергии и непоносимост;
 • Достъпни като цена.

Що се отнася до това да предприемете правилното лечение при втрисане, настинка, простуда и грип то е добре да имате под лъка от разтворимите сашета. Това би ви гарантирало бързо възстановяване предвид моменталната атака на препарата срещу вирусната инфекция.

Каним ви да посетите сайта на онлайн аптеки Феникс, където цената за продуктите Фервекс класик и малина е най-изгодна.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук