Затварят до Коледа ул. „Хан Крум“ в Русе, въвеждат обходни маршрути  

0

От утре, 24 ноември до 24 декември ул. “Хан Крум” ще бъде затворена за движение, съобщават от общинската администрация в Русе. 

Причината е изпълнението на проекта на ВиК за реконструкция на ВиК мрежата в централната градска част. Затварянето ще се осъществи на два етапа: първи етап – в участъка от кръстовището с ул. „проф. Асен Златаров“ до кръстовището с ул. „д-р Петър Берон“ и  втори етап – в участъка от кръстовището с ул. „Петър Берон“ до кръстовището с ул. „Борисова“. 

Движението на МПС и на превозните средства от масовия градски транспорт при затварянето на ул. „Хан Крум“ и на двата етапа ще се осъществява по обходен маршрут от кръговото на бул. „Цар Освободител“ в посока ул. „Борисова“ по бул. „Ген. Скобелев“, ул. „Борисова“ до ул. „Константин Иречек“. 

Движението на МПС по ул. „Симеон Велики“ става двупосочно в участъка от ул. „проф. Асен Златаров“ до ул. „д-р Петър Берон“. 

Движението на автобусна линия №19 в посока „МЕТРО“ ще се осъществява по обходен маршрут от кръговото кръстовище на бул. „Цар Освободител“ по бул. „Ген. Скобелев“, ул. „Борисова“, ул. „Константин Иречек“ и от там по маршрута си. 

От Община Русе призовават водачите на МПС да спазват стриктно временната организация на движение и поставените пътни знаци и табели, а пътуващите с обществения градски транспорт – да се пренасочат към спирките по упоменатите маршрути. 

Най-добрата агенция за подбор на персонал

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук