Затварят за два дни кръстовището на Ялта

0

От 21.05. (събота) до 22.05. (неделя) включително се затваря за движение на МПС бул. „Липник“ в района на кръстовището с ул. „Дебър“ и ул. „Лозен планина“ (кръстовище Ялта), съобщават от общинската администрация в Русе.

Промените са във връзка с изпълнението на обект: „Рехабилитация на бул. „Липник“ от кръгово кръстовище при бул. „Цар Освободител“ до кръгово кръстовище на КАТ, гр. Русе“.

Движението на МПС ще се осъществява по обходен маршрут, както следва:

  1. При движение от кръговото кръстовище на бул. „Цар Освободител“ с бул. „Липник“ в посока КАТ, по бул. „Цар Освободител“, бул. „Съединение“, ул. „Плиска“, ул. „Тулча“ и по ул. „Никола Петков“ към бул. „Липник“;
  2. В обратна посока от посока КАТ към кръговото кръстовище на бул. „Липник“ с бул. „Цар Освободител“, по ул. „Никола Петков“, ул. „Тулча“, ул. „Доростол“, бул. „Съединение“ към бул. „Цар Освободител“;
  3. Градските автобусни и тролейбусни линии с №2, 12, 13, 15, 16, 18, 20, 21, 30 и 33, както и междуселищните линии, движещи се по бул. „Липник“, ще ползват същия обходен маршрут.

Призовават се водачите на МПС да спазват стриктно временната организация на движение и поставените пътни знаци и табели в горепосочения период.

зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук