Жълтото земно куче идва на власт

0
49
Жълтото земно куче

На 16 февруари в Китай посрещат лунната Нова година, която тази година ще бъде под знака на Жълтото земно куче.

Годината ще продължи 13 месеца, тъй като според традиционната система за изчисления, използвана в Китай, годината се определя от периода на смяна на лунните фази. Кучето по природа е пръв приятел на човека и ще охранява нашето благополучие до 4 февруари 2019 година.

Определящата дума за знака куче е действие. Ето защо годината на кучето 2018 е чудесно време за промяна в начина на живот – спиране на пушенето или смяна на местожителството. Някои ще преживеят кратки периоди, в които ще се чувстват самотно и меланхолично. Това, естествено, ще засегне най-чувствителните животински зодии.

Това, което е започнато през 2017 година като проекти и начинания – годината на петела, ще донесе щастие и удовлетворение през 2018 за всички, които могат да оценят труда и потта, която е хвърлена за реализирането им.

През 2018 година можем смело да се заемем с всякакви дейности, тъй като новият ни покровител се хвърля в бой, без да се замисля за последствията. Стихията на земята е свързана със закони и традиции, затова в годината на Жълтото земно куче е важно да се придържаме към своите принципи. През периода се очаква мнозина да подобрят жилищните си условия. Важното е да вярваме в чудеса, а Жълтото земно куче с радост ще ни подкрепи.

То ще ни съпроводи и с финансов успех – жълтият цвят на годината ще примами парите. Разбира се, това важи за тези, които са трудолюбиви и настойчиви, мързеливите не трябва да очакват повишение и поощрение и всякакви блага. При това жълтият цвят се асоциира с енергията на слънцето, която през 2018 ще ни зарежда с позитивност, бодрост и добро настроение.

За хората с интелектуални професии в годината на Жълтото куче ще гори зелена светлина – много проекти и открития, които светът не е предполагал, че са възможни, ще бъдат създадени.

В годината на Жълтото земно куче не се очакват проблеми със здравето, тъй като закаленото животно няма да ни позволи да кихаме и кашляме. Но ще се наложи да кажем „сбогом“ на вредните си навици, тъй като Кучето не одобрява да се харчат пари за продукти като цигари и алкохол.