Жена намери и върна чанта с голяма сума, връчиха и почетна грамота

0

50-годишна жена от село Раковски, намери и предаде в полицията чанта с пари, лични вещи и документи, собственост на възрастна 84-годишна разградчанка, съобщиха от полицията в Разград.

За доблестната й постъпка жената е отличена с Почетна грамота, която й бе връчена от директора на ОДМВР-Разград старши комисар Диян Симеонов, в присъствието на кмет на община Разград Добрин Добрев и областния управител Владимир Димитров. Градоначалникът връчи грамота и ваучер на Джеврие Мехмед, а областният управител – плакет със символа на Разград Златния пегас.

Жената е служителка на общинското предприятие „Паркстрой“. По думите й, намерила чантата в района на Професионалната гимназия по икономика в Разград около 16 часа на 10 юни. Вътре открила лични документи, портмоне и голяма сума пари, поставени в найлонов плик.

Чантата занесла по най-бързия начин в сградата на ОДМВР-Разград. С помощта на оперативния дежурен и полицейски служители от патрулния екип на Районно управление – Разград е издирена дъщерята на собственичката. В присъствието на двете страни и полицейските служители са преброени парите, които се оказали 19 300 лв. Всички вещи и суми са върнати на потърпевшата, благодарение на съвестната постъпка на жената, която ги е намерила.

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук