65-годишна се сбогува с близките си по телефона и се хвърли под влака

6

samoubijstvo-vlak02По думите на  очевидци, малко преди да направи фаталната крачка, възрастната жена разговаряла по телефона. Последното, което чули от нейния разговор е било „Сбогом, моe дете. Той вече идва…..“ Явно жената се е сбогувала с детето си, когато видяла, че влакът идва. Непосредствено преди преминаването на влаковата композиция тя се хвърлила на релсите.

samoubijstvo-vlak01Машинистът се опитал да спре, но не могъл да направи почти нищо. Така случайните минувачи станали свидетели на ужасната трагедия и веднага позвънили на 112.

В момента полицейски екипи разследват случая.

6 КОМЕНТАРИ

  1. Голяма драма с тия снимки, за вас нещата от живота цензурирани ли трябва да бъдат или трябва да пише „Внимание това е реалността, не се препоръчва за бастуни,които не могат да я възприемат“

  2. Свилен Господинов- Ти защо не кажеш на управниците да наредят да не дават по телевизията американските филми пълни с убийства, изнасилвания и насилие и че носят в ръцете си хванати за косата кървави глави с течаща от тях кръв, изкормени трупове и ред други стресиращи кадри, тук какво видя труп ли , парчета от него ли или само малко червен сняг? Като пишете бъдете реалисти!

  3. Алооо. Във всяка интелигентна европейска държава това не се показва. Това не се и пише. Там медиите не трупат точки с нещатието на другите. Шведските сайтове трябваше да са пълни със кърваи картини, а те не са. „Новината“ явно е дело на абсолютно зелен драскач. Не журналист, а драскач. Снимките спокойно можеше да ги пропуснете. Те също са дело на смотаняк, който „прави“ кариера.

  4. Станалото станало,ама там под влака ли е най лесният начин да сложиш край на живота си.Има река има други места,но на такова място …….

  5. Бай Недко, ти откъде разбра кой е виновен? Вместо житейска мъдрост, ръсиш тийнейджърски писания… Язък ти за възрастта!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук