65-годишна се сбогува с близките си по телефона и се хвърли под влака

6

samoubijstvo-vlak02По думите на  очевидци, малко преди да направи фаталната крачка, възрастната жена разговаряла по телефона. Последното, което чули от нейния разговор е било „Сбогом, моe дете. Той вече идва…..“ Явно жената се е сбогувала с детето си, когато видяла, че влакът идва. Непосредствено преди преминаването на влаковата композиция тя се хвърлила на релсите.

samoubijstvo-vlak01Машинистът се опитал да спре, но не могъл да направи почти нищо. Така случайните минувачи станали свидетели на ужасната трагедия и веднага позвънили на 112.

В момента полицейски екипи разследват случая.

6 КОМЕНТАРИ

  1. Бай Недко, ти откъде разбра кой е виновен? Вместо житейска мъдрост, ръсиш тийнейджърски писания… Язък ти за възрастта!

  2. Станалото станало,ама там под влака ли е най лесният начин да сложиш край на живота си.Има река има други места,но на такова място …….

  3. Алооо. Във всяка интелигентна европейска държава това не се показва. Това не се и пише. Там медиите не трупат точки с нещатието на другите. Шведските сайтове трябваше да са пълни със кърваи картини, а те не са. „Новината“ явно е дело на абсолютно зелен драскач. Не журналист, а драскач. Снимките спокойно можеше да ги пропуснете. Те също са дело на смотаняк, който „прави“ кариера.

  4. Свилен Господинов- Ти защо не кажеш на управниците да наредят да не дават по телевизията американските филми пълни с убийства, изнасилвания и насилие и че носят в ръцете си хванати за косата кървави глави с течаща от тях кръв, изкормени трупове и ред други стресиращи кадри, тук какво видя труп ли , парчета от него ли или само малко червен сняг? Като пишете бъдете реалисти!

  5. Голяма драма с тия снимки, за вас нещата от живота цензурирани ли трябва да бъдат или трябва да пише „Внимание това е реалността, не се препоръчва за бастуни,които не могат да я възприемат“