Жертвите в Нови Искър убити с по няколко куршума, издирваната Кети открита мъртва?

0
47
Жертвите в Нови Искър

Жертвите в Нови Искър са били убити с по няколко куршума, a издирваната във връзка с масовия разстрел Кети Николова е намерена убита близо до автомобила си.

Това заяви пред БНТ съсед, който е влязъл като поемно лице в къщата заедно с полицията. По думите му, разследващите влезли в кухнята, където открили гилзи и следи от кръв по пода. Вратата към съседната стая била заключена и се наложило разследващите да влязат от друга страна. Именно в съседната стая те открили убитите мъж, сина му и възрастната жена.

Семейството било убито с много куршуми, а извършителят се опитал да почисти след престъплението, твърди съседът. Първоначално главният прокурор Сотир Цацаров съобщи, че жертвите са разстреляни с по един куршум.

Издирваният във връзка с убийството автомобил е бил открит в близост до къщата, където е извършено престъплението, съобщава bTV. В близост до автомобила журналисти открили тефтерче, за което се предполага, че е принадлежало на изчезналата Кети Кюхова. В него фигурира името на Неделчо – една от жертвите, сметки и любовни послания.

От полицията засега съобщават, че жертвите са мъж на средна възраст – Неделчо Юнаков, неговият син Георги (20 г.), доведената му дъщеря Нанси (16 г.), приятелят на тийнейджърката (18 г.) и нейната баба по майчина линия (72 г.).