Живеещи край бул. „България“ пропищяха от проститутки и техните клиенти

1

От това се оплакаха живеещи по ул. „Александър Македонски“. По думите им, нощем не могат да спят от шума на постоянно идващите и отиващите си автомобили, и от непрекъснатите крясъци, а утрините им започват с оборка на употребените и изхвърлени при сеансите презервативи, салфетки и мокри кърпички.

prostitutki_klienti01Проститутките – 10-12 на брой, след 22 часа водели клиентите си използвайки прикритието на нощта и близостта до бул. „България“, където било работното им място, разказа живеещия в района Тодор Йоргов. От години постоянно сигнализирали в полицията, но от там обяснявали, че не могат да се справят с проблема. Мястото е в регулация и живеещите в района се надяват Община Русе и органите на реда най-накрая да им обърнат внимание. Екип на ТВН и „Русе нюз“ се убеди в правотата на думите им, засичайки как в автомобил „Фолксваген“ мургава жрица на любовта задоволява нагона на 25-30-годишен мъж. Ще допълним още, че в близост се намират и водоемите на града и помпената станция на ВиК, пред чиито заграждения също картинката е нелицеприятна…

1 коментар

  1. Яко курвииии тея се самозабравиха, а колко има дето практикуват от вкъщи и на адрес, а от интернет? Вече не останаха свестни момичета. Жените само пари им дай и са готови всичко да ти дадат за тях!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук