Злато, коли и къщи на „тънки“ цени продава НАП в Русе

0

В най-скъпата от шестте тръжни групи с начална цена малко над 12 000 лв. може да се наддава за близо 300 гр. 22-каратови бижута. Сред тях се открояват колие от 44 гр., гривна от 24 гр. и обеци от почти 10 гр. Другите 10 изделия са от масивни гривни, пръстени и синджири. Във втората група с ювелирни изделия има бели, лилави и сини шлифовани камъни в златен и сребърен обков за медальони, пръстени и висулки, които са на изключително изгодната стартова цена от 341 лв. Всички предлагани предмети са конфискувани от русенската митница за контрабанда.

Със съдебни решения за отнемане в полза на държавата са обектите в другите тръжни групи. Обявено е самостоятелно наддаване за някой от двата леки автомобила – „Рено Лагуна“ за 868 лв. и „Фиат Брава“ за 441 лв. Изгодно е предложение за поземлен имот от 1045 кв.м. с жилищна сграда и стопански постройки за общо 3 351 лв. в с. Ковачевец, община Попово.

Публичната продажба чрез търг с тайно наддаване ще се състои на 19.06.2015 г. от 11.00 часа в офиса на НАП в Русе. Подробности могат да се намерят в сайта на НАП www.nap.bg в рубриката „Продажби“.

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук