ЗОВ ЗА ПОМОЩ: Надежда за живот на една майка

0

Съпруга и майка на две деца от Русе се нуждае от спешно лечение, за да продължи да живее. 35-годишната Гюлен Мустафова трябва да се подложи на сърдечна операция в Турция, която да й даде шанс да отгледа децата си, докато чака трансплантация на сърце. Цената за интервенцията е непосилна за семейството й – става въпрос за 127 130 лева или 60 000 евро.

Ето и историята, която сподели с нас:

„Здравейте, хора с добри сърца,

Казвам се Гюлен и съм на 35 години от град Русе. Имам съпруг и две прекрасни деца, на 11 и 8 години.

Животът ми и този на моето семейство беше напълно нормален и щастлив до март 2020 година.

След едноседмично неразположение посетих лекари, които след многобройни и обстойни прегледи откриха междупредсърден дефект на сърцето, синус венозус тип. Състояние, което се открива в много ранна възраст, но при мен е останало скрито дълги години и вече нанесло сериозни щети на сърцето ми. Лекарите от Русе ме насочиха към болница в София, където потвърдиха диагнозата. Беше ми направена спешна операция, при която затвориха сърдечния дефект.

За съжаление операцията не подобри състоянието ми и след нея се наложиха множество други процедури. През септември същата година ми беше поставен пейсмейкър, защото на няколко пъти губих съзнание и припадах. Последваха две аблации за справяне със силните ритъмни нарушения. Животът ми се превърна в истински ад, прекарвах повече време в болницата отколкото със семейството ми. Въпреки всички лекарства, които приемам, многото процедури състоянието ми продължи да се влошава. В момента съм със сърдечна недостатъчност. Трудно изминавам повече от пет метра, без да спра да си почина. Пия големи дози диуретици и въпреки това всичките ми органи и крайници събират вода.

За съжаление диагнозата е лоша, няма какво повече да се направи, налага се трансплантация на сърце. Времето ми изтича. С всеки ден се влошавам.

Лъч надежда получихме от болница в Турция, която предлага да направи иновативна процедура за корекция на двете сърдечни клапи- triclip и mitraclip. Вярват, че това ще ми спечели време и ще подобри качеството ми на живот. Искам да мога да се грижа за децата си, те имат нужда от майка.

Сумата е 127 130 лева и е непосилна за семейството ми. Ще следват и други прегледи, посещения и престой в болницата трябва да сме подготвени за тях. Пътят е дълъг, но аз искам да тръгна по него. Това е моята надежда за живот.

Обръщам се към Вас , мили хора, помогнете ми.

 

Може да ме подкрепите с карта, Paypal, ApplePay, GooglePay, Revolut

https://pavelandreev.bg/campaign/nadezda-za-zivot-za-edna-maika

или по Дарителска сметка:

Титуляр: Гюлен Гюлчин Мустафова
IBAN: BG50BPBI 7921 4046 7857 01
BIC: BPBIBGSF
Юробанк България АД/ Пощенска банка“

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук