13 дка улици изкърпени през май

1
150 000 000 лева

Изцяло подменена е асфалтовата настилка на ул. „Адмирал Рождественски“, изакърпени са дупки по улиците „Райко Даскалов“, „Българка“, „Любомир Пипков“, „Котовск“, „Киев“, „Райна Княгина“, „Прага“ и др. Направена е асфалтова пътека между блоковете 210 и 212 в кв. „Дружба“.

Над 60 пешеходни пътеки, в непосредствена близост до учебни и здравни заведения са били освежени. През изминалия месец от ОП „Комунални дейности“ отчитат и подмяна на 4 бр. капаци за ел.шахти и ремонт на отток по ул. „Акад. Михаил Арнаудов“. Били са монтирани 22  пътни знака и 14 бр. светещи знака. От общинското предприятие са сменили 20 дефектирали лампи на светофарни секции и са подменили една светофарна секция. Отстранени са и 5 повреди на светофарни уредби.

Подмяна на повредени кабели на улично осветление е извършена край КСУДС, ул. „Лозенград“, Градски стадион, булевардите „Хр.Ботев“ и „Придунавски“. Монтирани са 16 нови улични и паркови осветителни тела. Отремонтирани са и два стълба от уличната осветителна мрежа. Лампи и улични осветители са били подменени и в кв.Средна кула, гр.Мартен, селата Червена вода, Ново село и др.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили
Посъди дърво-остави следа

1 коментар

  1. Интересно звучи ама де да беше така… 13 декара кръпките ли са ?!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук