32 отбора в битка за билет за „Маракана“

0

В битката за билети за футболното сърце на Бразилия – стадион „Маракана” се впуснаха 32 отбора, победители в квалификациите от Русе, Силистра, Тутракан, Свищов и региона.

Отборът на Дунав2010, който вдигна националната Фен Купа преди две години, премина уверено квалификациите и вече мечтае за Рио след две категорични победи в първите си мачове от програмата, като и в двата мача „дунавци” записаха по две безапелационни победи с по 3:0. Заедно с тях в играта остават още „вечните съперници” от Анархия с пет гола и четири точки от два мача, и Стефани Стил с една безапелационна победа.

Не липсваха и забави за феновете – над 20 души се класираха за финалите на любимата игра „Точен шут” само след една квалификационна серия, а днес ще стане ясно дали някой ще може да сподели с приятели 365 литра бира.

Предизвикателство за участниците беше и играта с инсталацията на adidas за прецизен шут, където до момента никой не е успял да покаже 100% точни удари, въпреки многобройните участници.

Мачовете днес започват в 9,00 ч. Тогава ще започнат двубоите Дунав 2010 и „Реферите“; КГБ 73 – Ривър Сайд и „Стефани стил“ – „Сокол Л. Любенов“.

В 12,20 е предвидено да започнат двубоите за 3-4 място, 10 минути по-късно е началото на финалния мач, който ще излъчи русенския представител за големия финал.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук