19-годишен русенец е сред най-известните българи в Tik Tok /ВИДЕО/

0
1722

19-годишен русенец е най-известният българин в популярната сред тийнейджъри и по-малки деца интернет платформа Тик Ток. Той има милиони гледания, над 5 милиона харесвания и над 200 000 последователи от цял свят.

Първите стъпки на Касим в Тик Ток са основно с танци и не се радват на голям успех. Когато започва обаче да прави скечове, 19-годишният русенец отчита милиони гледания от цял свят и над 200 000 последователи.

Да речем 90% от клиповете, които качвам, са си мои идеи, като аз си пиша сценария. Гледам да намирам такива звуци – саундове, които да паснат на репликите, които аз казвам. Например много известни личности имат такива изказвания, които стават тренд в Ток Ток и аз ги вкарвам в моите скечове„, каза пред екипа ни Касим.

Въпреки това, че става известен с добрата си актьорска игра, Касим смята да пордължи обучението си в съвсем различна посока.

На първо място моето желание е да следвам дентална медицина и да стана зъболекар. Естествено, ако това не се осъществи, има и други специалности като фармация и медицина, но най-много моето желание е насочено към денталната медицина“ 

Касим сам обработва и монтира клиповете си директно през телефона. Вече го разпознават и на улицата. Той осъзнава отговорността, че влияе на децата чрез това, което прави и се старае да подбира темите си.