Кукления театър и Лайънс-клубовете в подкрепа на Фондация „Александър Русев“

0

Кукления театър и Лайънс-клубовете в Русе се включиха в подкрепа на каузата на Фондация „Александър Русев“ за изграждането на водно – рехабилитационен център за деца с двигателни и ментални проблеми.

Във фоайето на театъра е разположен благотворителен коледен базар, организиран от екипа на театъра, който поощрява зрителите си и посетителите да дарят средства и да си изберат коледен подарък с кауза.

Всеки артикул е собственоръчно изработен от  театралите и творците с много любов и старание. Събраните средства ще бъдат дарени на Фондация „Александър Русев“, за да може и в нашия град да създадем един модерен водно – рехабилитационен център.

На 3 декември пък членовете на Лайънс-клубовете организират благотворителен коледен бал. Събитието ще се проведе на 3 декември, в ресторанта на Гранд хотел Рига. Гости на бала ще бъдат дистрикт управителя на Дистрикт 124 Румъния Чиприян Йозеп, приятели на Лайънс клуб Русе Сексагинта Приста от Букурещ и Констанца, както и дистрикт управителя на Дистрикт 130 България  Дорина Дечева. На бала ще присъстват и много гости от Лайънс клубове от цялата страна.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук