28-годишен почина след наръгване с нож при свада

0
малолетни момичета

28-годишен мъж е починал, след като е бил наръган с нож при спречкване между няколко мъже, съобщиха от полицията в Шумен.

Инцидентът станал в района на площад „Гривица“ в Шумен, след спречкване между няколко мъже. При инцидента единият от участниците в спречкването бил наранен с нож в областта на гърдите. Откаран е от екип на Спешна помощ в МБАЛ – Шумен, където по-късно е починал.

По първоначална информация, спречкването възникнало между двама братя, съответно на 28 и 32 години от град Шумен, и 36-годишен мъж с постоянен адрес в град Поморие. Според данни на прокуратурата, той бил замерен с камъни и тухли от тях. Тогава извадил нож и пробол в сърцето един от нападателите си.

От Варненската апелативна прокуратура посочиха, че с постановление за срок до 72 часа е задържан 36-годишният мъж от Поморие, който е привлечен като обвиняем за умишлено убийство. Окръжната прокуратура в Шумен ще внесе искане в Шуменския окръжен съд за определяне на постоянна мярка за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо него.

Преди седмица мъжът е проверяван, тъй като притеснявал спортуващите в парк „Кьошковете“.