32-годишна русенка е изчезнала в Атина.

0

Русенката Биляна Спасова е изчезнала в Атина, алармира майката й. По думите й, Биляна е неизвестност от 3 август. Преди да се загубят следите й, се е обадила на майка си и й е казала, че е била упоена и изнасилена, като са й взети дрехите и парите.

Майка й веднага тръгнала към гръцката столица, но до момента не е успяла да открие дъщеря си. Информирана е местната полиция, която предприема необходимите издирвателни действия. Излъчени са и репортажи по телевизията. За съжаление, до момента резултат няма.

За съжаление, последно е видяна сама, но не е била психически адекватна. Странното е, че се е запознала с момче в хотел. Казаха, че е изглеждала щастлива”, разказа Ани Спасова в ефира на NOVA.

Тя поясни, че дъщеря й е била в Атина заради медицински проблем, който е трябвало да разреши. Телефонът й е изключен и няма контакт с нея.

„Познанството с това момче е странно. По принцип тя не е влюбчива. Той е чужденец, но нищо повече не знам. Не знам дали е пребивавал в хотела, може би да, защото и двамата са били там”, каза още Спасова.

Майката умолява всички българи, които имат някаква информация или са видели някъде Биляна да се обадят в полицията или в българското посолство.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили
Посъди дърво-остави следа

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук