58 „Картички на доброто“ постъпиха във фондация „Направи добро на непознат“

0
327
58 „Картички на доброто“

Въпреки краткия срок, 58 „Картички на доброто“ от различни градове в страната – София, Варна, Русе, Разград, Самоков и др. постъпиха във фондация „Направи добро на непознат“, съобщиха от там.

Големия брой принудил организаторите да променят първоначалното си намерение и вместо 5, за благотворителната кауза ще бъдат отпечатани 19 от изпратените творби. Те, както и всички останали, ще бъдат подредени в специална изложба по време на коледните и новогодишните празници. На нея оригиналите ще могат да бъдат закупени, като средствата отново ще бъдат използвани за благотворителни цели.

От фондацията изказват своята благодарност на всички деца с големи сърца, откликнали на призива и чиито творби ще се превърнат в #КартичкиНаДоброто.

За подготовка на изложбата от фондацията умоляват ВСИЧКИ включили се в инициативата,  без изключения, да изпратят рисунките в централния офис на „NetWorx България“ на ул. „Църковна независимост“ 18 в Русе или да ги донесат на най-близката за тях каса на NetWorx.

Децата от градовете, в които няма офиси на NetWorx, могат да ползват услугите на Куриерска фирма “Спиди” от адрес или офис на “Спиди”

Куриерска фирма “Еконт” от адрес или офис на “Еконт”.

Адрес за получаване:

Нетуоркс България ЕООД

Нетуоркс България ЕООД

Русе, ул. Църковна независимост 18, партер