Полицията хвърля всички кадри на пътя 

0

„Пътна полиция“ започва масирана акция по време на коледните и новогодишните празници. 

Акцията започва на 23 декември и ще продължи до 2 януари. Засилен контрол ще има по граничните пунктове, основните пътни артерии и по входовете на курортните градове. Полицейски екипи ще има на входа и изхода на всички големи градове. В екипите са упълномощени основно служители от пътна и охранителна полиция, за да се контролира и потокът от трафик. По време на тези празнични и почивни дни ще продължи контролната дейност, освен в тези пикови часове, така и през нощта. Ще бъде приложен и линеен контрол. Основно ще се следи за извършването на неправилни маневри, движение в обратната лента, като ще се следи дали всички правила са спазени 

След Нова година ще бъде проведена и специализирана акция „Алкохол, наркотици, неправоспособност и скорост“, стотици ще бъдат използваните радари за определяне на скоростта. 

Главна дирекция „Национална полиция“ е разпоредила засилени мерки относно разпространяването, продаването и купуването на пиротехнически изделия, като ще се наблегне внимание върху нерегламентираната търговия. 

 

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук