Акцията на ДНСК предизвика граждански протест

0

Живеещи в квартала, към които се присъединиха и активисти на Гражданското сдружение „Свобода“, протестираха срещу действията на строителните надзорници, които по думите им, ограничават правото им на информация. С националния трибагреник те се опитаха да попречат на ангажираните с рязането работници, но бяха помолени от полицията да се оттеглят встрани.

„Правят го, за да могат по-малко хора да гледат политическия цирк, който се разиграва след изборите, коментира възрастна жителка на квартала. Друг пък изтъкна, че преди малко повече от 2 месеца английският парламент е променил подобен закон срещу въздушните кабели в името на това, хората да имат максимален достъп до Световната мрежа. „Как там може да има въздушни кабели, а при нас не?“ беше въпросът, който той зададе към представителката на дирекцията, която всячески се стараеше да остане извън обсега на журналистическите камери и микрофони.

Гражданският протест наложи засилено полицейско присъствие, в обедните часове в района на акцията имаше 5-6 полицейски автомобила с над 15 униформени.

 

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук