Актрисата Дина Шошева

Актрисата Дина Шошева е новият тотомилионер от Русе

Автор:
2 мар. , 2018  

Актрисата от русенския театър „Сава Огнянов” Дина Шошева е късметлиятa, който спечели 4 458 172 лева в играта „Тото 2 – 6 от 49“.

Снощи тя получи официално чека от Българския спортен тотализатор, а връчването беше излъчено на живо по телевизията.

Както ТВН вече съобщи, Дина Шошева, която вече „навъртя“ над 30 години на театралната сцена, през които е пресъздала десетки образи от световната и от българската класа, е играла с фиш на стойност 6.75 лева, а печелившата комбинация 10, 18, 20, 21, 33 и 44 я превърна в 94-ия тотомилионер на България. Пред телевизионните камери тя сподели, че играе тото от 1978 г. и пожела на останалите участници да са упорити като нея. Актрисата има специална тетрадка, в която си записва всички изтеглени числа в предишни тиражи и така предрича и предсказва следващите числа.

По думите й, с парите от печалбата ще покрие всичките си кредити и тези на дъщеря си (до неотдавна част от екипа на ТВН), която пристигна от Холандия за връчването на чека. Освен това Дина ще отдели сериозна сума и за ходене по лекари, защото преди години е преборила рак.

Паметливи пък припомнят, че Русе е градът на първите късметлии, ударили шестица у нас. Местни коментират, че дунавският град си остава Мека на българските  тотомилионери. В зората на демокрацията русенец уцели първия джакпот от над 1 млн. лв. Той спечели крупната сума през 1991 г.

На късметлийката – Честито!

 Comments are closed.