Американски полицаи скърбят за изгорели понички

0
197
Американски полицаи скърбят за изгорели понички

Представата за американските полицаи, консумиращи понички с охота, е световноизвестна – най-вече от филмите. Банален инцидент обаче издигна тази представа на нови висоти.

В американския щат Кентъки се запалил камион, превозващ любимите лакомства на униформените. Единствените „жертви“ при инцидента били хилядите понички, намиращи се в превозното средство, изпепелени до неузнаваемост.

Полицаите, пристигнали на мястото на инцидента, решили да се снимат с траурни изражения на лицата на фона на изгорелия камион. След това пуснали снимките в социалната мрежа Twitter.

Историята бързо обиколи най-големите медии в англоезичния свят – от САЩ през Великобритания, та чак до Австралия и се превърна в сензация. Колегите на скърбящите полицаи веднага проявиха съпричастност и им изпратиха „подкрепление“ под формата на снимка с текст „Дано ги обичате със захарни пръчици!“

От фирмата производител на поничките пък благодариха на униформените служители на реда за безплатната световна реклама и ги възнаградиха с цял камион прясно изпечени, вкусни и съвсем неовъглени понички.