Андре Токев се извини за шофирането по джанти

0

Известният готвач Андре Токев, който бе арестуван за шофиране с алкохол, се извини за действията си с пост във фейсбук. Той бе заснет да шофира колата си по със спукани гуми на Околовръстното на София. Дрегерът и кръвният тест отчетоха над 1,2 промила алкохол, което е престъпление.

Снимка: Нова телевизия

„Извинявам се на своите близки за това, което им причиних и благодаря за тяхната огромна подкрепа. Извинявам се на хората, които не познавам лично, но вярват в мен. Всеки човек поне веднъж в живота си е бил поставен пред предизвикателството да са се срамува от постъпките си. А ние, публичните личности, носим отговорност и в това какъв пример даваме. Причините за случилото са много, но това няма да промени събитията. В днешно време всички ние сме изложени на стрес, напрежение и рискуваме да загубим своя баланс“, написа той.

Прокуратурата ще иска постоянен арест за Андре Токев (видео)

След ареста му прокуратурата поиска той да бъде задържан за постоянно. Съдът обаче го освободи срещу гаранция от 3 хил. лв. От държавното обвинение заявиха, че ще протестират решението.

Съзнавам, че не е достатъчно само да ви се извиня. Вие заслужавате повече от това. И аз ви обещавам, че ще работя за възстановяването на доверието ви към мен. Вярвам, че няма по-добър учител от живота в стремежа си да се поправим. Макар и понякога по трудния начин.

Случилото се е недопустимо и мога само да благодаря на Господ, че запази живота ми и не навредих на други, освен на себе си“, написа още Токев.

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили