АОНСУ остана без ток заради дългове на Блъсков, Енерго Про прави компромис

0

aonsu_tok48Причината – от месеци скандално известният бизнесмен Явор Блъсков не е плащал сметките за ток, въпреки че хората чинно са се отчитали пред него. По неофициална информация, става дума за шестцифрена сума. Енергията на близо 200 абоната се отчита на общ електромер, а собствениците на жилища се отчитат според показанията на собствените им междинни електромери. Блъсков пък имал ангажимента да заплаща потребената енергия.

aonsu_tok65След като чакали доста време, днес от електроснабдителното дружество са изпратили свой екип, който да изключи трафопоста заради борча на предприемача. Това изправило обитателите на жилищата „на нокти“. За да осигурят възможност на техниците да си свършат работата бяха изпратени и няколко униформени.

aonsu_tok73Разтрeвожените от това, че остават без енергия хора се отнесли към ръководството на Енерго Про и обяснили каква е ситуацията. От дружеството проявили разбиране и в ранния следобед техници възстановиха захранването. До кога – не се знае, тъй като Явор Блъсков е в София и по думите на обитателите, представителката на фирмата му се изнизала „като пр**ня от гащи“.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук