Apple представи новите iPhone 7 и 7 Plus

0
Apple

iPhone 7 ще струва 649 долара за 32-гигабайтова версия, а iPhone 7 Plus 749 долара. Смартфоните ще се продават с 32, 128 и 256 гигабайтова памет. Те ще имат закръглени корпуси от стъкло и алуминий, а също преработен бутон Home, разпознаващ силата на натиска, както и Taptic Engine.

Джаджите имат две стереодинамични системи и защита от вода и прах по стандарта IP 67. Те са без предишните наушници, които сега ще бъдат свързани чрез порта Lightning. В комплекта с iPhone ще има и преходник за стандартни наушници. Освен това Apple показа безжични наушвици AirPods с чипа W1 и датчици за движение.

Камерата на iPhone 7 получи 12-мегапикселен сензор и оптична стабилизация на изображението. Снимките ще обработват с новия чип iP7. Фронталната камера може да прави снимки в HD и има разрешение от 7 мегапиксела. iPhone 7 Plus получи двойна 12-мегапикселна камера с 10-кратно оптично увеличение и нов портретен стил на фотографиране.

Притежателите на смартфоните ще имат 4 цветови решения – златен, сив, розов и черен. Apple представи също нова версия iOS 10 с голямо количество нови функции и подобрена работа на гласовата система Siri.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили