„Арена на Титаните“ в подкрепа на Фондация „Ал. Русев“

0

След по-малко от седмица, на 13 и 14 април, в Русе ще започне „Арена на Титаните“ – събитие, което обединява сила, воля, характер и благородна кауза в себе си.

56 участници в общо 28 отбора ще подкрепят каузата на Фондация „Александър Русев“ в Русе да бъде изграден Водно-рехабилитационен център за деца и възрастни с ментални и физически затруднения, като се включват в предизвикателство, подобно на добре познатите ни формати от типа „Фермата“, „Игри на волята“ и „Сървайвър“.

В съботния ден, на 13 април, от 9 часа в зала Арена Русе се дава старт на игри по трасета, измислени от Ивелин Иванов и неговия екип. Специално изградени конструкции ще подложат 14 жени, 14 мъже и 28 деца на възраст между 13 и 16 години на редица изпитания, свързани със сила, ловкост, сръчност, умения за баланс и логическо мислене.

Водещ на събитието ще бъде Вера Балабанова, а публиката ще може да гледа напълно безплатно зрелищните битки. На място в зала Арена Русе ще бъдат поставени кутии за дарения на Фондация „Александър Русев“ и така всеки ще може да бъде част от благородната кауза.

Специален гост на събитието ще бъде Станислав Иванов, победителят от Hell’s kitchen за 2023 г. Той ще приготвя вкусна храна напълно безвъзмездно в подкрепа на Скури и неговите златни рибки. През зала Арена Русе ще бъдат разположени и други вкусни предложения и напитки.

лаготворителният „Щанд на майките“ също ще бъде на място, откъдето всеки желаещ ще може да си закупи сувенир или талисман. Средствата отново отиват за Фондация „Александър Русев“. Призивът на организаторите е публиката да носи плюшени играчки, които всеки може да остави благотворително на Щанда на майките в зала Арена Русе. Тези играчки също ще бъдат продадени за благородната цел.

Голямата изненада по време на събитието ще бъде Огненото шоу на Мартин Димитров и неговия екип. По много впечатляващ и атрактивен начин победителят от Арена на Титаните през 2023 г. се присъединява към каузата със своите професионални умения и силен заряд.

Програмата на събитието включва още игри с публиката, които ще се проведат на място между почивките на участниците.

Заповядайте на 13 и 14 април от 9 часа в зала Арена Русе и елате да подкрепите Фондация „Александър Русев“ и всички смели участници в Арена на Титаните.

Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук