„Арената“ с дарение за русенския карате клуб „Юнак“

0

Русенският спортен карате клуб „Юнак“ получи дарение за своите състезатели от Сдружение „Арената“, чийто управител е Атанас Бойков.

Спортистите получиха по 29 броя протектора за крака и ръце на обща стойност малко над 1000 лева. Средствата са осигурени изцяло от Сдружение „Анрената“. Децата, трениращи под шапката на „Юнак“, участват непрекъснато в състезания, като сред най-големите отличия за клуба е бронзовият медал на Петя Стоянова на световното първенство за юноши през миналата година. Нейн треньор и управител на клуба е Георги Иванов. В клуба тренират около 30 деца на възраст от 5 до 15 години. Тренировки се провеждат и за хора над 18-годишна възраст, като към момента от тази възможност се възползват близо 20 човека. Основната дейност на клуба е съсредоточена в т.нар. киокушин карате.

Инициативата стана възможна и с подкрепата на бившия заместник областен управител и парламентарен секретар на Министерството на транспорта и съобщенията Синан Хебибов.

Сдружение „Арената“ е и организатор на нашумялото през последните две години едноименно състезание, на което хора от всякаква възраст, любители на спорта, можеха да изпитат уменията си за издръжливост, ловкост, точност и баланс.

Най-добрата агенция за подбор на персонал

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук