Арестуваният за изнасилването в Цар Калоян опитал да запали жертвата си (видео)

0

Разградската полиция  и прокуратура задържаха 25-годишен мъж от Цар Калоян, изнасилил и опитал да убие 17-годишната си братовчедка. Престъплението е извършено във вторник по изключително жесток начин.

След изнасилването момичето е брутално пребито и най-вероятно залято с бензин и запалено. Жертвата е настанена в болница в Русе с 30% изгаряния по тялото. Тя е поставена на командно дишане и е в тежко състояние с опасност за живота.

Извършителят, който е с криминално минало и излежал вече присъда за изнасилването на майката на сегашната си жертва, се укрил, но след мащабна акция на полицията е установен в близост до разградското село Стражец и е арестуван.

„Най-лесно да кажа ,че той е  психопат, за това защото той не е проявил никакво снизхождение, дезинтересирал се е след тези брутални актове по отношение личността на жертвата, оставил я е на практика да умре, измъчвана от пламъците, в момента установяваме какво е било запалителното вещество, най-вероятно е бензин“, коментира окръжният прокурор на Разград Тихомир Тодоров.

Заподозреният е задържан за 72 часа. Прокуратурата вероятно ще поиска от съда той да остане в ареста за постоянно.

Най-добрата агенция за подбор на персонал