Автокино гостува с 4 български филма в Русе

0

Автокино ще представи в Русе 4 съвременни български филма. Прожекциите ще бъдат на 20 и 21 април на паркинга на търговска верига „Кауфланд“ в квартал „Дружба“.

На 20 април от 20:30 часа зрителите ще могат да гледат „Диада“, а от 21:40 часа – „Уроците на Блага“. На 21 април първата прожекция ще е на филма „Пулсът на танца“ от 20:00 часа, а втората – на филма „Чума“ от 21:50 часа.

Автокино се гледа от автомобил, на екран с размери 5м х 10м и на височина от земята 2 метра. Звукът се приема от радиото в автомобила на съответната честота за града изписана на екрана в деня на прожекцията. От Автокино предупреждават собствениците на американски автомобили да проверят дали могат да хващат четни радио честоти и ако не, да си носят портативно радио или телефон с радио.

Прожекциите ще започват след подредба на автомобилите. Автомобилите се настаняват 10 мин преди началото на филма. Желаещите да присъстват е необходимо да закупят билет предварително или в деня на прожекцията. Местата са ограничени до 50-60 автомобила.

Цена онлайн: 12 лв на човек (10 лв за деца до 14 години с промо код „дете“). На място преди филма билетите са 14 лв.

Вход свободен за хора в неравностойно положение.

Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук