Без Бойко, но с Мария Илиева и Зуека завърши кампанията на ГЕРБ в Русе

0

Пред събралите се няколко хиляди души на площада пред общината заместникът му и председател на предизборния щаб Цветан Цветанов обяви, че лидерът на партията е поел ангажимент веднага след  кампанията да дойде първо в крайдунавския град.

В словото си пред присъстващите Цветанов наблегна на това, че по време на управлението на ГЕРБ в страната са влезли над 10 милиарда лева европейски пари, повече от 150 милиона, от които в Русе. Той похвали русенските кандидати, нарече ги „отбор, с който може да се гордеем“.

Бившият министър по евроинтеграцията Томислав Дончев пък обяви, че „когато всички работят упорито, ще има резултат и той ще може да бъде видян и пипнат“.

След речите и предизборните обещания митингът продължи с концерт, участие, в който взеха Мария Илиева, Ангел и Мойсей, Рафи, ансамбъл „Българе“, актьорите Васил Василев – Зуека и Димитър Рачков, и др.

За разлика от други предизборни прояви, районът на митинга бе изключително строго охраняван, както от полиция, така и от частни охранители. В района на сцената бяха допуснати единствено журналисти от столична медия, ангажирана с отразяването на проявата.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук