Благодарност към младежи, предали намерен портфейл

0

Четирима младежи ще бъдат отличени с благодарствени адреси от директора на ОДМВР-Силистра старши комисар Мартин Недялков за достойна постъпка.

Преслав Йорданов, Венелин Дрохлев и Александър Георгиев са ученици от ПГСУАУ „Атанас Буров“ , а Велислав Костов е бивш възпитаник на Спортно училище „Дръстър“.  На 05 февруари вечерта четиримата приятели намерили кожен портфейл в централната част на областния град и без колебание го предали в полицията. В него се съдържала парична сума в чужда и местна валута, банкови карти и лични документи. Дежурен полицай незабавно издирил притежателката на портмонето – украинска гражданка със статут на временно пребиваваща в страната, и тя лично получила от момчетата изгубената вещ.

Впечатлена от бързата и успешна развръзка по случая, жената е изпратила  писмо до ръководството на ОДМВР-Силистра, в което изказва огромната си благодарност за експедитивната и адекватна реакция на полицейските служители. „Сигурността и спокойствието на гражданите са ценност, която Вие отстоявате ежедневно. Денонощният труд, който полагате в тази нелека професия, позволява на всички нас да водим един по-сигурен и спокоен живот.“, допълва с признателност жената.

От своя страна директорът на ОДМВР-Силистра ще отличи с благодарствени адреси четиримата младежи за достойната постъпка. Писмо с похвала за честността им ще бъде изпратено и до ръководството на училището, където се обучават трима от тях.

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук