Благотворителен концерт събра над 16 000 лв. за лечението на Лори

0
322
за лечението на Лори

Над 16 000 лв. бяха събрани по време на инициирания от създателя на първия български автомобил Росен Даскалов благотворителен концерт за лечението на малката Лори от Басарбово.

В името на благородната кауза над 1000 русенци, сред които и народните представители Пламен Нунев и Андриян Райков, си купиха билети за концерта в зала „Дунав“, а част от гражданите направиха и дарения по време на събитието.

За да помогнат на Лори, на подиума в залата излязоха изпълнителите Сунай Чалъков, Димитър Туджаров – Шкумбата, Георги Мамалев, Емилия Валенти, Пресияна и Мирела Димитрови, както  и формация “Фламинго-98” , ФТА “Здравец” и др.

„Срещата с това мъничко и жизнено детенце ме развълнува много“, сподели депутатът и добави, че приема нещата лично, тъй като самият той е трябвало да претърпи две операции. Затова решава да подкрепи инициативата на Росен Даскалов и съпругата му за набиране на нужната сума, включително и чрез състоялия се концерт, каза Пламен Нунев. Пред ТВН той сподели, че е влязъл във връзка със семейство българи, живеещи в Чикаго, които също са обещали да подпомогнат лечението.

Кампанията „Да помогнем на Лори да ходи“ продължава , обявената дарителска сметка е :

Дарителска сметка

УниКредит Булбанк UNCRBGSF

BGN сметка – BG16 UNCR 7000 1523 2804 10

USD сметка – BG27 UNCR 7000 1523 2804 06

Титуляр: Лора Петрова Ангелова.

Може да се  изпрати дарителски SMS с текст на латиница DMS LORA на номер 17777 (за абонати на Telenor, VIVACOM и A1). За абонаментни дарения и други начини за даряване посетете http://www.dmsbg.com/

За абонати на Telenor, VIVACOM и A1 цената на един SMS е 1 лв., за потребители на предплатени услуги един SMS е 1,20 лв. с ДДС, за абонаментни дарения стойността е 2 или 5 лв. месечно.